liker

"

ponedjeljak, 25. siječnja 2016.

BRŽI I UKUSNI RUČAK NISTE PROBALI: PILEĆA PRSA U FINOM UMAKU









JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna




 







Sastojci:
    50 dag pilećih prsa
    200 ml
    vrhnja za kuhanje(ili kiseloga)
    1 v.ž senfa


      5 dag maslaca
    1 v.ž mješavine začina(vegeta...)
    sol,papar
    15 dag šampinjona

Priprema:


Piletinu narežemo na tanke komade i kuhamo 15-tak minuta u zavreloj posoljenoj vodi.Skuhano meso narežemo na tanke duguljaste komade.Na rastopljenom maslacu pržimo šampinjone narezane na tanke listove.
Kada se proprže dodamo mješavinu začina,kuhanu piletinu pa sve zapržimo.Dodamo vrhnje i senf. Kratko prokuhamo ,pa maknemo s vatre.Poslužimo uz prilog i salatu po želji.

 
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO  i uzivajte u hrani.



izvor:www.coolinarka.com

0 komentari