ponedjeljak, 25. siječnja 2016.
BRŽI I UKUSNI RUČAK NISTE PROBALI: PILEĆA PRSA U FINOM UMAKU
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Sastojci:
50 dag pilećih prsa
200 ml
vrhnja za kuhanje(ili kiseloga)
1 v.ž senfa
5 dag maslaca
1 v.ž mješavine začina(vegeta...)
sol,papar
15 dag šampinjona
Priprema:
Piletinu narežemo na tanke komade i kuhamo 15-tak minuta u zavreloj posoljenoj vodi.Skuhano meso narežemo na tanke duguljaste komade.Na rastopljenom maslacu pržimo šampinjone narezane na tanke listove.
Kada se proprže dodamo mješavinu začina,kuhanu piletinu pa sve zapržimo.Dodamo vrhnje i senf. Kratko prokuhamo ,pa maknemo s vatre.Poslužimo uz prilog i salatu po želji.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani.
izvor:www.coolinarka.com
0 komentari