liker

"

nedjelja, 7. veljače 2016.

ZAPEČENI KRUMPIR SA ŠUNKOM I JAJIMA









Sastojci
1 kg krumpira
4 jaja
20 dkg kuhane šunka
2 dl vrhnja

  f
3 žumanjka
maslinovo ulje,sol,biber,isjeckani peršin

Priprema
1.
Stavite kuhati oprani krumpir u ljusci.Skuhan ohladite, ogulite i izrežite na kolute.
2.
Skuhajte jaja.Ohladite, ogulite i narežite na kolute.
3.
U nauljenu vatrostalnu zdjelu posložite red krumpira, posolite, popaprite i pospita isjeckanim peršinom.Zalijte sa malo vrhnja.
4.

  f
Na to poslažite kolutove jaja i stavite na njih izrezanu ,na kockice, kuhanu šunku.
5.
Zadnji red su opet krumpiri, koje treba posoliti i popapriti.Poprskajte ih malo maslinovim uljem i zalijte preostalim vrhnjem u koje ste umiješali 3 žumanjka.

  6.
Peći na 220°C 30 min.
 Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO  i uzivajte u hrani


izvor:www.coolinarika.com

0 komentari