liker

"

srijeda, 3. veljače 2016.

SVJETSKI POZNATA POSLASTICA ZA 20 MINUTA GOTOVA

Screenshot_5






JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna



 



Sastojci
1 Cheesecake Dolcela
1 žlica Kakaa u prahu Dolcela
3 žlice mlijeka
60 g maslaca



350 ml mlijeka
300 g svježeg sira (mascarpone)
150 g čokolade

Priprema
1.
Mješavini za podlogu dodajte kakao, navlažite s mlijekom i dobro izmiješajte.
2.
Dodajte otopljeni maslac, još jednom dobro promiješajte te ravnomjerno rasporedite u kalup za torte (Ø 24 cm).
3.
Utisnite žlicom da dobijete jednoličnu podlogu.
4.
Stavite u hladnjak na 20 minuta.
5.
Prašak za pripremu kreme uspite u hladno mlijeko i miješajte električnom miješalicom (3 minute) da dobijete kremu.
6.
Dodajte sir mascarpone i miješajte dok ne dobijete jednoličnu kremu.
7.



Dvije trećine kreme nanesite na ohlađenu podlogu u kalupu.
8.
U ostatak kreme umiješajte otopljenu čokoladu.
9.
Dobivenu kremu stavite u slastičarsku vrećicu, a zatim u kremu u kalupu za torte utisnite loptice (u obliku saća).
Posluživanje
Tortu dobro ohladite, najmanje 2 sata prije skidanja kalupa i poslužite.
Savjet
Umjesto u obliku loptica, čokoladnu kremu možete nanijeti u obliku spirale ili išarati u obliku mreže.

  Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO  i uzivajte u hrani


izvor:www.coolinarika.com

0 komentari