četvrtak, 4. veljače 2016.
MILKA ČOKOLADNI KOLAČ...
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
SASTOJCI
BISKVIT
5 bjelanjaka
12dag šećera
8dag lješnjaka
2 žlice brašna
1/2 praška za pecivo
KREMA
1l mlijeka
3 pudinga od vanilije
10 žumanjaka
20dag šećera
3 žlice gustina
20dag margarina
3dcl. vrhnja za šlag
20dag bijele milka čokolade
20dag milka čokolade sa sitnim lješnjacima
PRIPREMA
Bjelanjke istuči u čvrsti snijeg, polako dodavati šećer, lješnjake, brašno i prašak za pecivo.
Ovakav biskvit se peče 2 puta! Peči na 180c oko 20 minuta.
Za kremu dobro izmiješati žutanjke, šećer, puding i gustin i ukuhati ih u mlijeko. U ohlađeno dodati margarin i čvrsto izrađeno vrhnje za šlag.
Kremu podijeliti na dva dijela. U prvi dio staviti rastopljenu bijelu čokoladu, a u drugi rastopljenu čokoladu sa lješnjacima.
Slaganje
Biskvit-krema-biskvit- krema.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari