četvrtak, 7. siječnja 2016.
VEOMA JEDNOSTAVNA I BRZA MUNCHMALOW TORTA
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
Ukusna je i deca je obozavaju a i odrasli nisu ravnodusni. Probajte, nadam se da ce vam se svideti.
Sastojci
– 2 pakovanja piskota
– 200ml mleka za piskote
– 1l mleka za fil
– 12 kasika secera
– 3 Puding vanilin Dolcela
– 1 kasika brasna
– 1 margarin
– 24 komada munchmalowa
– 2 vece banane
– 200g slaga
Priprema
800ml mleka sa 12 kasika secera staviti na sporet da provri. 3 pudinga od vanile i 1 kasiku brasna umutiti sa 200ml mleka i dodati u prethodno prokuvano mleko sa secerom i skuvati fil.
Kada se fil ohladi dodati margarin koji je prethodno omeksao na sobnoj temperaturi i umutiti.
Odvojiti donji deo tj biskvit od belog dela munchmallowa. Tako uraditi za sva 24.
Fil podeliti na 2 dela Jedan deo ostaviti zut, a u drugi deo staviti izmrvljen biskvit od sva 24 munchmallowa i umutiti fil.
Piskote namociti u mleko i redjati na tacnu, zatim redjati braon fil pa banane iseckane na klutice, zatim zuti fil i onda poredjati munchmallow u 6 redova po 4.
Umutiti slag i staviti izmedju munchmallowa i oko torte.
Posluživanje
Seci jedan po jedan munchmallow
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari