
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
SASTOJCI
10-12 većih šampinjona
peršin
4-5 manja mlada češnjaka
oko 10 dkg maslaca
sol, papar
par žlica kajmaka
PRIPREMA
1. Najprije pripremite gljive. Nemojte ih prati, radije ih očetkajte od sitnih ostataka zemlje ,ili ih pobrišite papirnim ubrusom.
Šampinjone možete uspješno vrlo lako i oguliti od tanke kožice , jednostavno povlačeći kožicu od ruba gljive prema sredini, umjesto pranja.
2. Za ovaj način odstranite stapke i sačuvajte ih za neko drugo jelo , a udubinu u gljivi malo izdubite žličicom.
3. Za nadjev sitno isjeckajte mladi češnjak , dodajte peršin i maslac , te sve pomiješajte u pastu.
Napunite gljive nadjevom.
Po vrhu stavite žličicu kajmaka .
4. Stavite na ugrijani gril i pecite dok se maslac ne otopi , svega par minuta, tada su gotove.
Posluživanje
Poslužite tople uz ostale delicije s grila.
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani
izvor:www.coolinarika.com
0 komentari