liker

"

utorak, 22. prosinca 2015.

Prirodni lijek koji 100% uklanja bakterije iz vašeg želuca i liječi neplodnost









U današnje vrijeme, ova boles je zaista jako česta i noi imaju problema sa bakterijama u želucu. Mnogi se znaju liječiti jako dugo sa raznim tabletama, ali nažalost bezuspješno.

U nastavku teksta, donosimo vam prirodni lijek koji će riješiti vaš problem sa bakterijama u želucu sa 100% učinkovitošću.

Vjerovali, ili ne, ali za vaš lijek su potrebna samo dva sastojka, koja su nam manje-više skoro pa uvijek na dohvat ruke, a radi se o smokvama i domaćim ne prerađenim maslinovim uljem.

Smokve u kombinaciji sa maslinovim uljem odličan su prirodni lijek protiv bakterija u našem želucu.

Priprema:



U jednu staklenku stavite suhe smokve, te ih prelijte domaćim maslinovim uljem, koje nije prerađeno. Da bi smokve bolje upile maslinovo ulje, možete ih zasjeći na 4 djela sa strane

Staklenku u koju ste pripremili vaš lijek dobro zatvorite, i ostavite je 40 dana da tako odstoji. Nakon što je prošlo 40 danam svakoga jutra prije nego što doručkujete uzmite jednu smokvu, i kašičicu maslinova ulja u kojemu su bile smokve.
Da bi liječenje bilo još bolje i učinkovitije, trebate poboljšati vašu ishranu. Jedite kuhanu hranu, da je lagana i da nema puno začina, a naročito ljutih. Izbjegavajte jesti bilo šta kiselo, a ponajviše suhomesnate proizvode.

Hranu pripremajte na maslinovom ulju, koje je prirodno i ne prerađeno.

Jedite što više svježe hrane, osobito povrća i voća.

Maslinovo ulje i smokve, pored bakterija u želucu liječe i mnoge druge bolesti. Tako je poznato da ova kombinacija uspješno liječi neplodnost, hemoroide, crijevna oboljenja, zatvor, bronhitis, astmu i druge bolesti.

(narodnilijek.com)

0 komentari