utorak, 29. prosinca 2015.
ČOKO KOKO TORTA
JEDAN SAVJET:kuhajte srcem volite ono sto radite,neka vam kuhanje pricinjaje zadovoljstvo,to je glavni uslov da bi bili dobar kuhar a vasa jela bila izvrsna
BISKVIT:
6 jaja
, 6 žlica šećera,
žlica ulja,
žlica mlijeka,
prašak za pecivo,
6 žlica brašna,
3 žlice kakaa,
Okrugli kalup promjera 26 cm sam koristila.
Za KREMU sam skuhala 2 pudinga od vanilije na litri mlijeka s 25 dag šećera i 20 dag kokosa, u vruće sam dodala 2 vrećice želatine (mogla je i jedna vrećica), a kad se krema ohladila, dodala sam joj 3 dl slatkog vrhnja izmiksanog u šlag.
Biskvit sam prerezala na 3 dijela i natopila ga s 3,5 dl čoko mlijeka.
GLAZURA: na laganoj vatri otopiti 20 dag čokolade i 5 dag margarina s 2 dl slatkog vrhnja. Kad se malo ohladi prelit po torti
Ako vam je nesto nejasno u vezi recepta slobodno se obratite i ostavite poruku u komentaru mi cemo se potruditi da vam pomognemo i otklonimo nejasnoce kolko je to u nasoj mogucnosti.
PRIJATNO i uzivajte u hrani.
izvor:www.coolinarka.com
0 komentari