liker

"

četvrtak, 31. ožujka 2016.

OBJAVIO MOJ BIVŠI NA FACEBOOK KAO PRODAJE NEKU KARTU ZA NEKI KONCERT. I POŠTO GA JOŠ VOLIM....







Objavio moj bivši na facebook kao prodaje neku kartu za neki koncert.

 
I pošto ga još volim, odlučim da budem zaonteresovana. (kontam moramo se naći da mi da kartu ako je kupim)

 
I tako ja se javim, i sve išlo nekako dobro kad reče "poslat ću ti kartu poštom" hahaha

Broj komentara: 5:

  1. Pozdrav, ja sam iz Sjedinjenih Država, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Trust pomogao vratiti joj bivšeg ljubavnika. Tijekom potrage za rješenjem došao sam u kontakt s dr. Trustom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio u roku od 48 sati. Tako sam s ovom hrabrom savjetovati svakoga tko traži način da dobije ljubavnika da kontaktira Dr. Trust na WhatsApp: {+ 14432813404} ili putem e-pošte na {placeofsolution@yahoo.com} ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik se vraća jedni drugima i zajedno odlaze u novu godinu zajedno Hvala vam još jednom Dr. Trust.

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav svima! Sretna sam što mogu podijeliti moje divno iskustvo o DR ODION-u. On je moćan vračar čarolije iz zapadne Afrike. Pomogao mi je da prebacim ljubavnu čaroliju koja mi je vratila ljubavnika za 48 sati, baš kao što je i obećao da je čovjek njegovih riječi i ja toliko vjerujem u njega i usmjerio sam mnoge svoje prijatelje prema njemu i oni uvijek dobivaju dobar rezultat koji traže ako vam treba njegova pomoć kontaktirajte ovog moćnog kalužera za čaroliju zvanog DR ODION kontaktirajte ga putem svoje e-pošte (drodion60@yandex.com) ili ga možete i pročitati na +2349060503921.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prije nekoliko tjedana vidio sam ovdje komentar o dr. Agbazari i odlučio sam ga kontaktirati prema uputama, zahvaljujući ovom čovjeku što mi je pružio radost kako sam želio. Slijedio sam upute koje je on dao da vrati mog ljubavnika koji me je ostavio i djecu već 3 godine, ali zahvaljujući dr. Agbazari jer su mi se vratili zauvijek i sretni smo zajedno. molimo vas da ga kontaktirate za pomoć ako imate problema u vezi putem e-pošte na: ( agbazara@gmail.com ) ILI putem WhatsAppa na: ( +2348104102662 ). I svjedočite sami.

    OdgovoriIzbriši
  4. DR ISIKOLO je to učinio za mene i ja sam bez riječi, ali zahvalan. želim obavijestiti svijet o DR ISIKOLU, velikom čaroliji koji mi je vratio bivšu suprugu kad sam mislio da je izgubljena svaka nada. DR ISIKOLO je svojom snažnom čarolijom izmamio osmijeh na moje lice vraćajući moju ženu. Isprva sam mislio da sanjam kad mi se supruga vratila na koljena moleći me da joj oprostim i prihvatim joj povratak, a čak i od tada me voli više nego što sam ikad očekivao pa sam se zavjetovao da ću dopustiti svijet zna za DR ISIKOLA jer je sjajan čovjek. Sve što sam učinio bilo je da se uskladim s njim, a on mi je pomogao da vratim ljubav i vezu između mene i moje supruge, a rezultat sam dobio za 48 sati što me i danas oduševljava. Trebate li pomoć bilo koje vrste, kontaktirajte dr. ISIKOLO danas jer vam dajem 100% jamstvo da će vam pomoći baš kao što je i meni pomogao. Adresa e-pošte DR ISIKOLO je: isikolosolutionhome@gmail.com Također ga možete WhatsApp ili Viber na +2348133261196.

    OdgovoriIzbriši
  5. Pozdrav svima, sjajna je stvar podijeliti sjajno svjedočanstvo o DR ISIKOLO-u zbog vraćanja sreće mojoj obitelji. moje ime je Lorena Finn i zaista želim reći cijelom svijetu da postoji bacač čarolija zvan DR ISIKOLO koji je tako stvaran i pravi. Nikad nisam vjerovao ni u jednu od ovih stvari, ali kad izgubim suprugu dvije godine, bila mi je potrebna pomoć dok nisam pronašao sjajnog bacača čarolija i on me uvjeravao da ću svoju suprugu dobiti za samo 48 sati, ali sumnjao sam i nakon čarolije, 48 sati kasnije, baš kao što je rekao bacač čarolija, zazvonio mi je telefon i začudo me supruga nije zvala posljednje dvije godine i ispričala se zbog boli koju je nanijela ja i rekla mi je da je spremna vratiti se kući po mene. DR ISIKOLO doista joj je dao do znanja koliko je volim i trebam. A također joj je otvorio oči kako bi zamislio koliko ljubavi moramo dijeliti zajedno. Svaka zahvala ide DR ISIKOLU na dobrom poslu koji je učinio za mene. Kontaktirajte ga odmah jer je vrlo moćan i uvijek će vam pomoći. Vjerujte mu i činite sve što on od vas traži i nikada na bilo koji način ne sumnjajte u njega. njegov WhatsApp/Viber: +2348133261196 ili e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdgovoriIzbriši